steen coaching

Transformational Presence & Leadership Coaching

Wat is het?

Met Presence (of aandachtsvolle aanwezigheid) bedoelen we “ de manier waarop jij je in de wereld laat zien”, de energetische essentie die jij uitstraalt. Jouw Presence is opgebouwd uit wie jij in essentie bent plus al je gedachten overtuigingen, attitudes, intenties en gedrag. Het is de energetische ruimte die je creëert en de energie die jij in je uitdagingen, mogelijkheden, dromen en visie legt.

Onder Transformatie verstaan we de verschuiving van de ene staat van zijn naar de andere. Transformatie gaat steeds gepaard met een verschuiving in energie, begrip en inzicht, een vernieuwd bewustzijn waardoor je de bestaande realiteit op een nieuwe manier gaat begrijpen.

Transformational Presence kan dan gedefinieerd worden als “een staat van zijn waarin iemand leeft, werkt en aan het leven deelneemt vanuit een diepgaande afstemming op zijn/haar ziel, missie of levensdoel en het groter Bewustzijn.” Deze manier van zijn laat je toe om je grootste potentieel waar te maken en dit de bron laten zijn van jouw acties en beslissingen.

Als Transformational Presence Coaches trachten wij in eerste plaats zelf op deze manier in het leven te staan. Dit laat ons toe een ruimte te creëren waarbinnen kwantum­verschuivingen voor onszelf en onze klanten mogelijk worden.

Op die manier openen we voor onze coachees een deur naar het grotere potentieel (het kwantumveld) dat in elke situatie, op elk moment ligt te wachten om te voorschijn te komen. Wij helpen coachees hun eigen ware authentieke en krachtige aanwezigheid te ontdekken en van daaruit in het leven te staan. Door op een nieuwsgierige manier te gaan onderzoeken, benaderen we serieuze thema’s met een lichtheid en zonder oordeel ... Waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan.
Wanneer je jouw Transformational Presence ontwikkelt, begin je te creëren i.p.v. te reageren. Je neemt de leiding in situaties in je leven en werk want jij kiest hoe je je daartegenover wenst te verhouden.

Activiteiten, Opleidingen en Events

Naast een coachingsaanpak gebaseerd op TPLC principes organiseren wij, in samen­werking met onze partners, opleidingen gegeven door Alan Seale.

Onze TPLC partners

Alan Seale - www.transformationalpresence.org
Het Eerste Huis - www.heteerstehuis.nl
Stichting Seale - www.alanseale.nl
Business Coaching

Team Coaching

Career Coaching

Transformational Presence & Leadership Coaching

watermerk